Våren er her..

Håper vi. Ja det har jo iallefall vært veldig varmt de siste to dagene. Har sittet ute og sunget vi, og spillt og kosa oss i sola. Tipper iallefall ine kommer til å være solbrendt imorgen x) Jo men vi laget en liten video med snutter fra igår. Også kommer det noen bilder nederst i innlegget fra idag da :) vi hadde besøk av to venninner av mia som spillte med oss ute ^^, Så Stæsjet ine oda før hun skulle i bursdag :)

Her er noen bilder av tingene vi fikk i posten. Dette er ikke alt, for kameraet døde x)
Ine fikk først noen sko og en lilla topp fra laredute :)
Mia fikk to kjoler og et par sølvsko fra superkul :)også fikk vi en stor pakke fra floyd. Vi fikk hver vår like lyse bukse med "nagler"
Ine bestillte også en nesten lik i gråsvart, men hun var for feit til å passe den x) så oda fikk den :P

Mia fikk en oransje kjole hun ikke var helt fornøyd med, så hun sendte den tilbake i håp om å få en lilla i retur. Så fikk oda en svart kjole som dere får se lenger ned, og ine fikk en rød kjole og denne lilla:Det var det :) Og her et bilder fra idag:

OG her er resultatet av oda som er stylet til bursdag av ine, hun synes ikke jeg skulle bli frisør iallefall !! Haha:

- Purple Mios <3

4 kommentarer

Leah Therese

23.mar.2012 kl.22:38

Meld dere på norske talenter, det er sånn påmeldings greier nå:D

Isprinsessa

23.mar.2012 kl.23:00

Neineinei, du er jo gal x)

dessuten synes jeg ikke at sang har noe der å gjøre, det finnes liksom mange andre programmer som handler om synging. Synes at norske talenter skal handle om andre talenter enn sang, men takk søta <3

Ina Emilie

24.mar.2012 kl.19:02

Woooooow, Oda ble dritfin!!!

PurpleMios

25.mar.2012 kl.00:59

Ina Emilie: Aww, godt en synes det da, iallefall <3

Skriv en ny kommentar

PurpleMios

PurpleMios

17, Fredrikstad

Vi er 3 Søstre som blogger om vårt liv og hva vi gjør. Vi er 13, 14 og 17 år. Vi er tideligere kunstløpere, men nå konsentrerer vi oss mest om skolen. Vi har et band som heter Purple Mios, og det er også derfor bloggen heter det. Vi skriver og synger egne sanger <3

Kategorier

Arkiv

hits